Fes la teva sort

Quin paper ha jugat la casualitat en la teva carrera? Una trobada casual amb un vell conegut, un hobby, una reunió inesperada … Són el tipus d’experiències que, sense buscar-ho, poden convertir-se en oportunitats de treball satisfactori. Diuen que l’atzar és capriciós però… És possible augmentar les possibilitats de ‘tenir un cop de sort’? Sí que ho és, perquè …

  • La sort afavoreix la ment preparada: La pel·lícula Jerry Maguire està basada en la vida d’un agent de jugadors de futbol americà que volia ser advocat, però va tenir la ‘sort’ que, quan era a la universitat, un prometedor jugador li va demanar que el representés. Va ser només sort? Potser va influir alguna cosa que fos bo en els estudis, que es relacionés amb diferents persones, que estigués al càrrec de la residència d’estudiants on tots dos vivien…
  • La sort afavoreix els audaços: quan a l’estudiant de dret li van oferir ser agent esportiu no en tenia cap experiència, però així i tot es va arriscar. La idea és atrevir-se a fer coses noves i, sense pressa però sense pausa, sortir de la nostra zona de confort.
  • La sort afavoreix al curiós, encara que només sigui perquè com més et mous, explores, proves … més possibilitats hi ha que apareguin oportunitats.
  • La sort afavoreix a les persones obertes de ment. Per a elles, els objectius són guies, no dictadors, i els tracten com a hipòtesi, no com a veritats absolutes. Això els permet identificar oportunitats que altres descartarien i aprofitar-les.

Així doncs, prepara’t, atreveix-te, tingues curiositat, una ment oberta i … Estaràs en camí de fer la teva pròpia sort!

Vols aprendre a fer la teva sort? T’oferim la formació Crear la pròpia sort: tècniques de causalitat planificada. Escriu a la Carme (cmr@adinfinit.org) i te’n informarà!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *